Бившият футболист на Ювентус Марио Лемина се завърна по терените във Франция едва преди няколко месеца, но за жалост този му ход бе белязан от ужасяващ инцидент.

Според френски и италиански медии, въоръжени крадци са влезли в къщата на Лемина, докато той е с националния отбор на Габон по време на международната пауза и са взели бижута, дрехи, часовници и други вещи на обща стойност над 300 хиляди евро.

Освен обира става ясно, че приятелката на футболиста Фани Негеша (бивша приятелка на Марио Балотели) и две нейни приятелки, които са били по това време в къщата са били вързани от похитителите. Засега няма информация за друго физическо насилие, но властите във Франция разследват бруталния акт.
 

 

При предишния си престой във Франция, халфът игра за Лориен и Марсилия, преди да премине в Ювентус с който стигна финал в Шампионската лига през 2017 година. След престоя си в Торино, габонецът премина последователно през отборите на Саутхемптън, Галатасарай и Фулъм преди да се озове на Лазурния бряг.

През сезона досега Лемина има седем мача с 523 минути за Ница и постепенно се превръща в основна част от състава на Кристоф Галтие, който към момента заема 3-то място във френската Лига 1.