Сент Етиен спря негативната си серия от десет поредни мача във френската Лига 1 без победа, надвивайки Тулуза като домакин с 2:0.

Последният успех на "зелените" преди това дойде през октомври срещу Метц с 3:1. Мачът бе кошмарен за Тулуза, но ще остане със сигурност такъв за нападателя на домакините Анди Делор. Нападателят на гостите извърши дузпата в 41-ата минута, след като спъна Джонатан Бамба в наказателното поле, за да може Берич да поведе домакините напред за 1:0. На всичкото отгоре съдията на срещата Лесаж му вдигна и жълт картон.

През втората част Делор се конфронтира със свой съотборник. Макс Градел трябваше да изпълни пряк свободен удар за гостите от изгодна позиция, но двамата се скараха преди самото му изпълнение, в спор кой да нанесе удара. В този момент сякаш треньорът на Тулуза Паскал Дюпра видя достатъчно от своенравните действия на своя нападател и го замени в 58-ата минута, пускайки в игра Корантен Жан.

Делор завърши срещата с два неточни удара по посока противниковата врата и незавидните 55,6% точни пасове, като общата бройка на подаванията му бе едва 9.