Анже и Монако не съумяха да излъчат победител в мача помежду им, част от 27-ия кръг, завършвайки 2:2. За домакините точен на два пъти беше Флавиен Те, за гостите същото стори Радамел Фалкао.

Анже излезе напред в резултата с отличен индивидуален пробив на Те, който матира няколко бранители на Монако и в 22-ата минута матира вратаря Даниел Субашич като промуши топката между краката му. В края на първото полувреме отново той удвои преднината на тима си като се възползва от грешка в отбраната на "монегаските".

Радамел Фалкао се развихри през втората част и с два гола възстанови равенството. Първо той беше точен в 49-ата минута като с точен диагонален удар не остави шансове на вратаря на домакините. В 79-ата минута от дузпа се стигна и до равенството 2:2.

Субашич се намеси добре при ситуация пред вратата си в 72-ата минута и не позволи на топката да влезе отново във вратата му.

Въпреки опитите да стигнат до победата, това не се отдаде и на двата тима и те взеха по 1 точка.

Така Монако е на 16-ото място с актив от 26 точки, а Анже е на 12-ото място с 34 точки.

В друг двубой от този кръг Реймс и Амиен завършиха също с равенство 2:2. Реймс заема 5-ото място в класирането с актив от 42 точки, а Амиен е на 17-ото място с 25.