Спортният директор на ПСЖ Леонардо говори за бъдещето на треньора на отбора Томас Тухел. Парижани загубиха и двата си мача от новия сезон в Лига 1 и веднага се заговори за промени.
 
"След мача с Марсилия въпросът за треньорска смяна е напълно неуместен.  Няма да коментирам тази тема всеки ден. Други топ първенства в Европа започват да играят едва тази седмица или следващата. Никой не стартира на 22-23 август, когато беше финалът на Шампионската лига. Нямахме време да се подготвим. Обикновено има време за почивка след Шампионската лига", заяви Леонардо пред GFFN.
Бразилецът беше категоричен, че и пандемията от COVID-19 също се е отразила на представянето на ПСЖ. 
 
"Имахме проблеми и с коронавируса. Това засегна всички, но нас конкретно най-много. Не трябва да забравяме, че сме във време на пандемия. През последните шест месеца всички живеем в много тежки условия. Затова трябва всички да се стремим към по-добра организация на Френската лига. Целта ми не е да критикувам, искам само нещата да се подобрят", обясни той.
 
Леонардо е категоричен, че изборът на съдия за двубоя с Марсилия е довел до скандалите. Срещата ще се запомни с петте червени и 12-те жълти картона, които арбитърът Жером Бризар вдигна на "Парк де Пренс". 
 
"Мачът с Марсилия трябваше да бъде ръководен от един от двамата топ рефери на Франция - Клерман Тюрпен или Руди Букет. А бе сложен съдия, който има само един мач в Лига Европа", каза шефът на ПСЖ.