Отборът на Сент Етиен записа първа победа от началото на сезона във френската Лига 1 след като победи като домакин Монпелие с 3:1 в мач от втория кръг. Сент Етиен загуби първия си мач в шампионата с 2:3 от Бордо, а срещу Монпелие тимът трябваше да осъществи обрат, за да триумфира с трите точки.

Монпелие пък изпусна гол преднина и не успя да повтори добрия мач от първия кръг, когато победи с 1:0 Анже.

Сент Етиен бе по-добрият тим през първото полувреме, но отстъпваше с 0:1 на почивката. Домакините можеха да поведат още в първата минута, но топката се отби от гредата и не влезе в мрежата на Сент Етиен. Футболистите на Сент Етиен направиха още два пропуска преди в 23-ата минута на инкасират попадение. Монпелие поведе с гол на Стив Мюни, който се възползва от грешка в защитата на домакините.

Играчите на Сент Етиен обаче излязоха за второто полувреме решени да стигнат до успеха и още в 46-ата минута върнаха равенството. Кевин Моне-Паке реализира за 1:1. Само 4 минути по-късно, в 50-ата Сент Етиен нанесе втория си удар, когато Дилън Сен-Луи вкара за 2:1.

По-убедителната игра на домакините продължи и в 58-ата пак гредата спаси Монпелие от ново попадение, но в 85-ата словенецът Роберт Берич се измъкна от защитата на гостите и реализира за 3:1.

До края Монпелие имаше една възможност на намали резултата, но стражът на Сент Етиен Стефан Руфие се намеси навреме и запари крайното 3:1.