Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери продължава да вярва в отбора си, въпреки ужасяващата серия, в която е изпаднал и заради която е все по-близо до изпадането. Според него добре смазаната машина, която направи "лисиците" шампиони миналия сезон, не е счупена. 

Това негово изказване дойде след поражението с 0:2 от прекия конкурент в битката за оцеляване Суонси и прати миналогодишния първенец само на точка от зоната на здрача. 

"Не мисля, че машината е счупена. Просто имаме два проблема - допускаме твърде лесно голове, а в същото време не бележим. Затова трябва с играчите да седнем и да дискутираме, за да намерим изход от тази ситуация."

"Ясно е, че нещата не могат да продължават по този начин. И затова целта ни е да оцелеем. Шампионската лига и ФА Къп са важни турнири, но нашата основна задача ще е да се преборим за мястото си във Висшата лига", сподели Раниери след мача със Суонси. След това коментира и самата битка в Уелс. 

"Мачът започна силно за нас, имахме своите шансове, но в същото време съперникът се разписа от първите си две възможности за попадение. Трудно ни беше да ги върнем и в крайна сметка не успяхме. Затова сезонът е много труден за нас", сподели още италианският специалист.