Ръководството на Пари Сен Жермен не спира да търси начини за привличането на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, пише Diario OK. Според последните слухове парижани мислели да предложат свои футболисти в сделката, само и само португалецът да акостира на „Парк де Пренс“.

Реал разрешил на Мендеш да търси нов отбор на Роналдо

Запознати обаче казват, че под никаква форма имената на Неймар и Килиан Мбапе не са били обсъждани. От клуба искали да ги запазят в преследване на амбициозните цели, които са си поставили.

Твърди се, че Насер Ал-Келайфи обмислял вариант да предложи Юлиан Дракслер в сделката. Има слухове, че и Единсон Кавани може да попадне в договорката.

Зидан: Не си представям Роналдо да играе другаде

Припомняме, че има редица противоречиви информации за бъдещето на Роналдо. Според едни, петкратният носител на „Златната топка“ не е доволен от финансовите условия, при които играе в испанския шампион и иска да се раздели с тима, в който играе от 2009 година насам. Опциите пред него били две – Манчестър Юнайтед или ПСЖ.

Други тиражирани слухове са, че от Кралския клуб нямали ни най-малко намерение да се разделят с голямата си звезда, но просто в момента преразглеждането на договора на CR7 не стояло на дневен ред.

За последно Роналдо поднови с европейския клубен шампион през ноември 2016 година. Той парафира до 2021 година.