Спортният директор на Пари Сен Жермен Антеро Енрике остави много въпросителни относно бъдещето на Анхел Ди Мария, Хавиер Пасторе, Лукас Моура, Хатем Бен Арфа и Юлиан Дракслер на „Парк де Пренс“.

Само преди дни старши треньорът на ПСЖ Унай Емери обяви, че иска да задържи Ди Мария и Пасторе в своя състав.

Спортният директор на парижани Енрике обаче е на друго мнение.

„Ди Мария е невероятен футболист. Неговото бъдеще обаче не зависи само от ПСЖ. Той иска да играе редовно, а това не може да му бъде гарантирано от Унай Емери в ПСЖ. Не е изключено да го продадем“, коментира Енрике.

„Пасторе има дълга история с ПСЖ. Той е един от най-важните футболисти за клуба. Неговото бъдеще обаче също не изглежда ясно. Ако получим изгодна оферта за него, сме склонни да го продадем. В никакъв случай не може да изключим евентуална продажба на Пасторе. Това е възможно да се случи в близките дни“, добави спортният директор на ПСЖ.

„С Лукас Моура не сме говорили за евентуално негово напускане. Не ме е питал за подобно нещо. Неговото бъдеще до голяма степен зависи единствено от него. Не може да го спрем да напусне, ако вземе такова решение.“

„Много скоро ще стигнем до решение с Бен Арфа по въпроса за неговото бъдеще“, продължи португалецът.

Хавиер Пасторе отрече, че ще напуска ПСЖ

„Намираме се в деликатно положение, в което трябва да влезем във финансовата рамка, за да изпълним условията за финансов феърплей на УЕФА. За това не може да изключим нито един изходящ трансфер. Ако получим добра оферта за Дракслер или за Кевин Трап, може да се стигне до тяхна продажба“, каза още Антеро Енрике.

Обрат: Емери иска да задържи Ди Мария и Пасторе

Кевин Трап готов да напусне ПСЖ