Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери отхвърли спекулациите относно бъдещето на Анхел Ди Мария и Хавиер Пасторе. През последните дни имаше много информации, че двамата играчи не попадат в плановете на испанския специалист и парижани са ги поставили в трансферния списък.

„Разговарях с двамата и им казах, че за мен те са много важни футболисти. Те трябва да се адаптират с техните роли в клуба. Нормално е футболистите да искат да играят във всички мачове, но това е невъзможно“, сподели Емери.

"Много съм доволен от Пасторе. Той никога не ми е казвал, че иска да си тръгне. Хавиер е футболист с невероятен талант и работи сериозно, за да играе по-често", добави испанският наставник.

„Спокоен съм, както с Ди Мария, така и с Пасторе. Искам да останат в отбора, защото и двамата са важни за мен. Ще видим какво ще стане. Трансферният пазар тепърва предстои да бъде открит. Ако получим добра оферта, всичко е възможно да се случи. Последната дума е на ръководството на клуба“, каза още Унай Емери. 

Във Франция: Барселона поднови преговорите с ПСЖ за Ди Мария

Пасторе бил изиграл последния си мач за ПСЖ