Агентът на Хавиер Пасторе показа ясно каква ще е следващата стъпка пред клиента му. Според него аржентинският футболист вече е изиграл последния си двубой за Пари Сен Жермен.

Не е тайна, че 28-годишният плеймейкър се оглежда за нов клуб, където да играе значително по-редовно и с това да заслужи мястото си в състава на Аржентина за Мондиал 2018. Бившият ас на Палермо бе титуляр за ПСЖ в шампионатния мач срещу Каен от сряда (спечелен с 3:1).

Пасторе идва леко скъпичък на Атлетико

По повод срещата агентът на Пасторе – Марсело Симонян бе цитиран да уточнява, че „това може да бъде неговия последен мач”.  Атлетико Мадрид, Севиля и Интер са тимовете, които се интересуват най-сериозно от южноамериканския техничар.

Интер се видя с агента на Пасторе в местен хотел

Пасторе заигра в ПСЖ през 2011 година, като бе привлечен от Палермо срещу 43 милиона евро. Той бе едно от първите звездни попълнения на амбициозните катарски босове. С течение на времето някогашният нападател бе изтеглен в халфовата линия, а напоследък загуби титулярното си място. Във всеки от последните 2 сезона той е играл в по-малко от половината мачове на тима.

За своите 6 години в Париж Пасторе има 48 попадения.