Отборът на Ница продължава страхотното си представяне от началото на сезона. Тимът на Кристоф Галтие записа поредна победа във френската Лига 1 и се изкачи на второто място в класирането. „Орлетата“ спечелиха след обрат в самия край на мача с 2:1 в гостуването си на Анже. Големия герой за гостите бе Анди Делорт, който вкара и двата гола за състава на Галтие, като вторият от тях дойде в първата минута на добавеното време.

Анже поведе в 29-та минута след точно изпълнена дузпа от Софиан Буфал. Въпреки опитите на Ница, домакините задържаха своята преднина близо половин час.

Около четвърт час след началото на втората част Анди Делорт реализира страхотно попадение след добра комбинация в атака. Попадението дойде не и без помощта на късмета. След удара на Делорт се получи рикошет в крака на футболист на Анже, който остави стража Бернардони на място.

В първата минута на добавеното време алжирецът отбеляза второ страхотно попадение за да донесе ценни три точки за своя тим. След изпълнение на корнер, защитник на „черно-белите“ изчисти топката към дъгата на наказателното поле, където бе Делорт, който намери топката от въздуха и за втори път разочарова Пол Бернардони.