В доста интересен двубой от Лига 1 Ница и Сент Етиен завършиха 1:1. Двата тима завършиха двубоя с по 10 души, след като Кристоф Ерел беше изгонен от състава на домакините в 58-ата минута, а гостите изравниха численото равенство на терена в 62-ата минута, когато Салибур получи втори жълт картон. Диони беше точен за гостите, за домакините от дузпа точен беше Сиприен.

През първата част имаше интересни моменти пред двете врати, като в 8-ата минута Берич от чиста голова позиция не сполучи да се разпише като прати топката в ръцете на вратаря. В 35-ата минута Атал нацели и гредата на съперниковия вратар.

През втората част дойдоха и най-интересните моменти от мача. В 53-ата минута Диони се разписа, за да изведе "зелените" напред в резултата. Домакините останаха с човек по-малко в 58-ата минута, а гостите изравниха този показател на терена в 62-ата минута.

Сент Етиен уверено вървеше към успеха, но в 81-ата минута Сиприен изравни резултата от дузпа и донесе точката за тима си. След това равенство Ница са на 7-ото място с актив от 26 точки, а Сент Етиен е на 5-ото място с точка повече.