Звездата на Пари Сен Жермен Неймар ще проведе сериозен разговор с ръководството веднага щом се завърне обратно в Париж. Както е известно футболистът се прибра в Бразилия поради семейни причини и ще пропусне мача със Страсбург за Купата на Лигата на Франция.

Неймар остави ПСЖ и отлетя за Бразилия

Британското издание “Mirror” разкрива, че нападателят обмисля да проведе сериозна среща с шефовете на клуба, тъй като не се чувства щастлив в Париж. Това не е първият път, в който се появява информация, че въпреки големите суми, които получава в ПСЖ, бразилецът не е никак щастлив. Според "Mirror" обаче нещата този път са по-сериозни, като Неймар веюе обмисля дали да не си тръгне от "Парк де Пренс". 

Неймар получи три дни почивка от старши треньора Унай Емери, който лично му е позволил да се прибере в родината си. Впоследствие стана ясно, че нападателят е отпътувал към Бразилия, за да отиде на рожден ден на свой приятел, както и за да посети зъболекар.

Станаха ясни семейните "драми" на Неймар

„Неймар ми звънна в събота сутринта, за да ми каже, че е важно да се прибере при семейството си и ме попита дали клубът и аз бихме му позволили да замине за Бразилия”, каза Емери.