На всички в Барселона вече окончателно им е писнало от историята с Неймар и транфера му в Пари Сен Жермен и призовават за окончателно приключване на сагата. По един или друг начин. 

Как трансферът на Бербо в Юнайтед доказа, че футболът откачи

Според каталунския вестник "Спорт", който е разговарял с играч от първия тим, всички вече се чувстват "емоционално изморени" от всичко и искат да му бъде сложена точка. Въпросният източник споделя, че поне що зависи от играчите, всичко да бъде убеден бразилецът да остане е направено, но резултат няма. 

УЕФА впери строг поглед в ПСЖ заради Неймар

Най-близките на нападателя неколкократно са говорили с него и са го убеждавали да не си тръгва. След като не са успели да променят мнението му, в съблекалнята са приели, че ще трябва да се справят без него занапред. 

Босът на ПСЖ вече се хвали за Неймар

Критиките към играча са, че е могъл да спести публичността на цялата сага и да запази развръзката сам за себе си. А в крайна сметка целият му трансфер се превърна в публично шоу и се точи вече няколко седмици, а изходът отдавна е ясен - трансфер. 

Барса се чуди за кого да изхарчи парите от Неймар

Точно поради тази причина изданието твърди, че и ръководните фактори на "Камп Ноу" са вдигнали ръце и не смятат, че могат да обърнат хода на нещата и вече се готвят за живот без една от трите си големи звезди в нападение.