Мегазвездата на Барселона Лионел Меси посъветвал Неймар да премине в Манчестър Сити и да зареже идеята с трансфера в Реал Мадрид, пише "Don Balon".

ABC: Неймар няма да играе повече за ПСЖ

Бъдещето на нападателя на ПСЖ остава неясно, макар да пристигна във френския гранд преди по-малко от година и то за сумата от 222 милиона евро. 

Засега основен фаворит за подписа на бразилеца е Реал Мадрид, който според слуховете ще трябва да се бръкне доста дълбоко и да плати 400 милиона евро за футболиста, ако иска да го вземе.

Меси обаче опитва да убеди бившия си съотборник, че по-добрият вариант е да се отправи към Висшата лига, вместо да се завърне в испанската Ла Лига.

Неймар почнал задявката с Реал още докато бил в Барса

Както е известно, в момента Неймар е в Бразилия, където се възстановява след операцията на ходилото на десния крак. Футболистът дори бе посетен лично от собственика на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи, който се опитва да го убеди да остане в тима поне още един сезон.

В неделя обаче "ABC" излезе с информация, че Неймар вече е изиграл последния си мач с фланелката на парижани. Според изданието, 26-годишният футболист е поискал от своя баща да приключи своевременно неговото време в парижкия клуб и да започне преговори за трансфера му в Реал Мадрид.