Марсилия си тръгна само с точка от гостуването на Брест, завършвайки 1:1 с местния тим. Нуно Тавареш (38) изведе напред Пиер Леес-Мелу (61)
 
Отборът на Марсилия можеше да поведе още в 5-ата минута, когато Матео Гендузи нахлу в наказателното поле, преодоля двама защитници и шутира от точката на дузпата. Вратарят Марко Бизот обаче не позволи да бъде преодолян. Домакините отговориха с удар с глава на Льо Дуарон, който се отби в лявата греда.
 
Тимът на Игор Тудор първи стигна до попадение. Вкара го Нуно Тавареш в 38-ата минута, след като получи перфектно центриране от Джонатан Клаус и прати топката в долния десен ъгъл за 0:1.
 
В 54-ата минута вратарят на гостите Рубен Бланко показа чудесна реакция след шут на Франк Онора, но нямаше какво да направи в 61-ата минута. Тогава Пиер Леес-Мелу овладя топката и шутира от дистанция, а топката влята в мрежата на Марсилия - 1:1.
 
Десет минути преди края Ирвин Кардона пропусна да направи пълен обрат за домакините, след като от точката на дузпата не успя да преодолее Рубен Бланко.