Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес атакува словесно голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар. Босът на баварците изобщо не споделя гледището, че бразилецът ще бъде новият властелин във футбола.

Бащата на Неймар вечерял с боса на Реал

През настоящата кампания жребият в Шампионската лига отреди ПСЖ и Байерн да споделят една и съща група. Французите постигнаха знаменит успех с 3:0 в първия от директните сблъсъци, а резултатът струваше поста на тогавашния треньор Карло Анчелоти. При следващата им среща начело на германците вече бе застанал Юп Хайнкес, което доведе до победа с 3:1. Ако тя беше по-изразителна, Байерн щеше да излезе като първенец в групата, но първата позиция остана в ръцете на парижани.

Пике: Неймар отиде в ПСЖ заради Златната топка

В двата мача Неймар се разписа единствено на „Парк де Пренс”, а на „Алианц Арена” пропусна няколко изгодни шанса. Това създаде определени изводи у Хьонес, който явно не се впечатли и от третото място на бразилеца за „Златната топка”.

„Неймар изобщо не ми изглежда толкова добър”, заяви босът на Байерн пред група фенове на отбора.

Перес се умилква на Неймар: Реал дава всичко на големите футболисти

„Ние не можем да инвестираме 222 милиона евро в Неймар. Той просто не ми се вижда достатъчно добър. Не можем да си позволим и 180 милиона за Мбапе, когото наистина харесвам”, добави Хьонес.

Най-скъпата покупка на Байерн през миналото лято бе централният халф Корентен Толисо. Той пристигна от Олимпик Лион срещу 41 милиона евро.