ПСЖ не е направил нови попълнения в отбора този месец, но Пабло Сарабия напусна, за да се присъедини към Уулвс, докато се съобщава, че вратарят Кейлор Навас е близо до трансфер в Нотингам Форест. Кристоф Галтие сподели, че се стремят да подсилят атаката си, преди трансферният прозорецът да приключи във вторник.

"Знам, че клубът работи, за да се опита да привлече един или двама играчи. Разбира се, че трябва да се подсилите. Имахме начало, трябваше да вземем различен атакуващ играч от това, което имаме в момента. Имаме и ограничения по отношение на финансовия феърплей", сподели Галтие.

ПСЖ, който има три точки преднина на върха в Лига 1, е свързван с нападателя на Зенит Малком, за да заеме мястото на Сарабия в отбора. Очаква се също така парижани да завършат трансфера на Милан Шкриниар от Интер, въпреки че бранителят може да се присъедини безплатно през лятото вместо този месец. Те също направиха оферта за звездата на Лион Раян Черки, което доведе до критики от президента на техните съперници от Лига 1 Жан-Мишел Олас.