Феновете на Пари Сен Жермен изразиха негодуванието си спрямо една от големите звезди на тима Неймар по време на разгромната победа с 8:0 над Дижон в мача от 21-ия кръг на френската Лига 1. Всичко се случи в резултат на това на една постъпка на бразилеца, който отне звезден миг на колегата си Единсон Кавани.

В 83-ата минута парижани получиха право да изпълнят дузпа за нарушение срещу уругвайската звезда. Неймар се нае с изпълнението, отнемайки възможността на съотборника си да стреля от бялата точка и при успех да надмине Златан Ибрахимович като топ реализатор в историята на клуба. В момента двамата са еднолично на първото място в своебразната класация с по 156 гола.

Действията на Неймар не се понравиха на феновете на „Парк де Пренс“, които не скриха разочарованието си от най-скъпия играч във футболната история в момента.

Бразилецът наниза общо 4 попадения срещу Дижон, а след последния съдийски сигнал взе топката от двубоя за спомен. Вместо обаче да се присъедини към празненствата на колегите си, Неймар се прибра веднага в съблекалнята.