Изненадващият ко-лидер във Франция Дижон не успя в четвъртия кръг да се справи срещу гостуващия Каен и си тръгна победен с 2:0. Така тимът от Града на горчицата вече не съумява да върви в следите на абсолютния фаворити и шампион ПСЖ, който води с 12 точки, а Дижон е с три по-малко. Кривели в 21-ата минута и Бовю в добавеното време бяха точни за Каен.

Гингам продължава да затъва след новата ис загуба този път с 1:2 от Тулуза. Отборът е последен без спечелена точка. Градел и Сангаре дадоха ранен аванс от два гола за Тулуза, но още в 26-ата минута гостите останаха с човек по-малко заради втория жълт картон на Тодибо. Тюрам върна един гол в края на първото полувреме, но това бе всичко – 1:2.

Спорен момент видяха зрителите на мача Страсбург – Нант 2:3. В края на първото полувреме домакините поискаха дузпа, но играта продължи, без да може да бъде използван ВАР,  а в това време гостите взеха, че вкараха гол и излязоха напред в резултата 1:2. После елзасците протестираха, но късно - ситуацията за дузпата бе отминала, а бе реализиран гол в тяхната врата.

Резултати в съботните двубои:

Ним – ПСЖ 2:4

Анже – Лил 1:0

Гингам – Тулуза 1:2

Дижон – Каен 0:2

Реймс – Монпелие 0:1

Страсбург – Нант 2:3