Отборите на Олимпик Марсилия и Бордо направиха нулево реми в мача от 11-ия кръг на Лига 1. Марсилия имаше превъзходство, владееше повече топката и стигна до по-чистите положения, но така и не съумя да намери верния път към вратата на съперника си.

Така двата състава си поделиха по точка и се намират на последователни позиции в класирането. Бордо е 9-и с 16, а Марсилия е 10-и с 14.

Марсилия по-активният отбор през първата част. Домакините създадоха и двете по-добри ситуации през първите 45 минути, а в основата им бе Флориан Товен. Той стреля от дистанция (от около 30 метра) в 18-ата минута, но без успех. В 41-ата минута Товен получи от Фани, отправи хубав изстрел, но и в този случай вратата на Борд остана непозразена.

След почивката Товен продължи да тормози отбраната на Бордо. Той стреля отново от сериозно разстояние, но ударът му бе отразен.

В 68-ата минута Леай Сека получи топката на границата на наказателното поле, овладя добре, обърна се и стреля. Ударът му обаче мина встрани от десния стълб на вратата на гостите.

Леай Сека пое топката в зоната около точката за дузпата в 74-ата минута, отправи удар, който обаче отново бе в аут.

Още резултати от 11-ия кръг: 

Ница - Нант 4:1

Рен - Метц 1:0