Приятната изненада от миналия сезон в Лига 1 Анже продължава с добрите изяви и през тази кампания. "Черно-белите" вече четири кръга са без поражение и не са губили от началото на сезона. 

Те завършиха 1:1 у дома срещу Лил, но повече могат да съжаляват, че не стигнаха и до победата, защото водеха в резултата преди последната четвърт на двубоя, но в крайна сметка получиха попадение и мачът завърши наравно. 

Първата част беше доста скучна и в нея нямаше попадения, а развръзката остана за втората част. В нея Ласана Кулибали се разписа в 60-та минута след асистенция на Анджело Фулгини. 

Но тази радост за Анже не трая дълго, защото "кучетата" успяха да изравнят осем минути по-късно. Тогава Жуниор Алонсо намери страхотно Никола де Превил и той се разписа за 1:1 и мачът приключи при този резултат. 

Така "черно-белите" събраха вече шест точки в актива си и са точно под зоната за евротурнирите. Лил е в средата на таблицата с актива си от четири точки, но в момента в тази част на класирането е доста пренаселено.