Отборите на Анже и Бордо си поделиха по точка на старта на новия сезон в Лига 1. Двата състава направиха зрелищен двубой, който завърши при 2:2. Домакините поведоха, но в последствие „жиронцинците“ направиха пълен обрат. В заключителните минути на срещата Баптист Гийом донесе точката на Анже.

Анже откри резултата рано. Само 11 минути бяха нужни на домакините, за да се разпишат във вратата на гостите. След добра атака отляво, топката бе центрирана, стигна до Фюлжени, който се реализира за 1:0.

Бордо постепенно изравни играта и върна интригата след 27 минути игра. При хубав пробив отляво и центриране по земя на Камано, Санкар възстанови паритета – 1:1.

Анже имаше чудесен шанс да поведе отново в резултата в края на полувремето, но Биптист Гийом не успя да нанесе достатъчно добър удар.

В началото на второто полувреме Бордо излезе решен да търси обрат. В 54-ата минута той бе факт. Тео Пеленар пусна по прекрасен начин зад отбраната, а Менди подложи крак и прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Анже за 2:1.

Домакините имаха великолепен шанс да изравнят, но гредата спаси „жирондинците“ в 65-ата минута.

В заключителните минути на двубоя Анже достигна до ремито. Централният нападател Гийом, който асистира и за първото попадение на домакините, се разписа за крайното 2:2 в 88-ата минута.