Агентът на футболиста на Пари Сен Жермен Марко Верати – Донато Ди Кампли обяви, че не се е срещал с нито един представител на Барселона. Той каза, че само е гледал четвъртфиналния мач реванш от Шампионската лига между каталунците и Ювентус на „Камп Ноу“.

„Да съм имал среща с представители на Барселона? Не отговоря на истината. Само гледах мача от Шампионската лига“, коментира Ди Кампли.

В същото време той потвърди, че е имал телефонни разговори със спортния директор на каталунците Ариедо Брайда и техническия секретар Роберт Фернандес, но не даде повече яснота.  

Барселона преговаря с агента на Верати

Ръководителите на испанския гранд са наясно, че парижани нямат никакво намерение да се разделят с футболиста си, но голяма роля може да изиграе неговото желание да премине на "Камп Ноу".

Барселона напира за Верати

Действащото споразумение на Верати с Пари Сен Жермен е до лятото на 2018 г. 

Полузащитникът преподписа договора си с парижани до 2020 година и цената му е 60 милиона евро.

Верати и ПСЖ сядат на важен разговор в края на сезона

От Барселона са наясно, че трябва да покрият сумата записана в освобождаващата клауза на италианския футболист, за да го привлекат.

Верати предпочита Барселона пред Висшата лига

Очакванията са Барселона да продаде Арда Туран през летния трансферен прозорец и с парите получени за него да привлече Верати.