Последният ден на тазгодишния летен трансферен прозорец предложи интригуващи сделки до последните минути. Въпреки необичайното време за затваряне на пазара за футболисти, едно нещо остава константно - в последния ден винаги има истински ураган от споразумения и премествания на футболисти из Стария континент. 

Ние, от Gong.bg, проследихме на живо всички сделки, които се осъществиха през последните часове.

Ето и часовете, в които затвориха пазара в различните държави в Европа. Часовете са в българско време:

Англия - 01:00 часа | Германия - 19:00 часа | Италия - 21:00 часа | Испания - 01:00 часа | Франция - 01:00 часа


01:00 Официално: Саутхемптън привлече Тио Уолкът

00:59 Официално: Арсенал е активирал освобождаващата клауза на Томас Партей и договрът на халфа е прекратен с Атлетико Мадрид - подробности

00:43 Челси и Уест Хем са в напреднали преговори за отдаване под наем на Фикайо Томори

00:40 Атлетико Мадрид взе халф на Арсенал - виж тук

00:24 Официално: Лийдс привлече Рафиня от Рен

00:07 Официално: Барселона даде под наем защитника Жан-Клер Тодибо на Бефика

00:00 Официално: Единсон Кавани подписа с Манчестър Юнайтед - подробности

23:45 Официално: Али Соу премина във френския Дижон - виж тук

23:30 Официално: Селтик взе под наем Диего Лаксалт от Милан 

23:12 Лестър прати халф под наем в Турция

23:00 Евертън е в напреднали преговори за вратаря Робин Олсен

22:45 Официално: Саутхемптън отдаде под наем Уесли Худ на Лацио

22:30 Официално: ЦСКА подписа с двама - подробности

22:25 Сензационен трансфер: Лудогорец взе Кирил Десподов - виж тук

22:00 Официално: Рома завърши трансфера на Крис Смолинг. "Римските вълци" ще платят 18 млн. паунда на "червените дяволи - виж тук

21:40 Официално: Байерн Мюнхен прати под наем Микаел Кюизанс в Олимпик Марсилия

21:27 Порто с интерес към бразилец от Висшата лига - виж тук

21:00 SKY: Лудогорец иска Кирил Десподов - подробности

20:27 Официално: Рома продаде халф на Фенербахче - подробности

20:09 Официално: Наполи обяви наема на халфа от Челси - Тиемуе Бакайоко.

20:07 Официално: Ман Юнайтед оформи сделката с Алекс Телес от Порто. Виж още.

20:02 Нюкасъл Юнайтед привлече Родриго Вилка от Депортиво Мунисипал.

19:33 Официално: Арсенал обяви преминаването под наем на Матео Гендузи в Херта Берлин. Виж тук.

19:26 Италианският Италианският Рома се опитва да направи трансфер под наем в последните минути за халфа на Евертън - Бернард.

19:06 Официално: Ювентус взе Федерико Киеза от Фиорентина. Виж още.

19:00 Край! Трансферният прозорец в Германия приключи. Предстои да разберем сделките, които са оформени в последните минути и ще бъдат оповестени след крайния час.

18:59 Официално: Байерн взе защитник на Марсилия - подробности

18:54 Различни журналисти твърдят, че халфът на Атлетико Мадрид Томас Партей търси бърз вариант за медицински прегледи, за да оформи бъдеща сделка с Арсенал за халфа.

18:50 АЕК привлече флангови нападател - Муамер Танкович от Хамарби, което почти сигурно означава, че Кирил Десподов няма да премине в клуба.

18:50 Официално: Керим Рекик от Херта Берлин подсили испанския Севиля до 2025-а година

18:40 Сделката между Ливърпул и Вердер Бремен за халфа на англичаните - Марко Груич, е спряна, тъй като германският клуб няма възможност да заплати исканата сума от шампиона на Англия.

18:35 Официално: Джъстин Клуиверт от Рома премина под наем в РБ Лайпциг - още.

18:37 Рубен Винагре от Уулвърхемптън подсили под наем за една година Олимпиакос

18:00 Официално: Матиа Де Шилио премина под наем от Ювентус в Лион. Вижте подробности!

17:51 Официално: Аякс си върна Дави Клаасен от Вердер Бремен. Още...

17:43 Тио Уолкот минава медицински прегледи преди да подпише със Саутхемптън.

17:34 Официално: Германският шампион Байерн Мюнхен официално подписа с нападателя Ерик Максим Чупо-Мотинг за една година. Бившият играч на Хамбургер, Нюрнберг, Майнц, Шалке 04, Стоук Сити и Пари Сен Жермен за последно игра именно за парижкия гранд, който загуби финала в Шампионската лига от Байерн с 0:1. Подробности тук!

17:30 Манчестър Юнайтед е договорил 18-годишният талант на Аталанта - Амад Траоре. "Червените дяволи" ще получат младока срещу 30 млн паунда, плюс бонусите. През последния сезон Траоре бе под наем в Парма. Крилото, което отбеляза в дебюта си в Серия А, ще се присъедини към Юнайтед през януари. Още...

17:23 Официално: Дъглас Коста се завърна в Байерн Мюнхен с едногодишен наем.

17:00 Поредна спекулация за Кирил Десподов! След като името на родния национал се спрягаше с ПАОК, часове преди затварянето на трансферния прозорец в Европа, в Гърция се говори за интерес от страна на АЕК Атина. Още информация тук!

16:48 Слух! Марио Балотели е пред шокиращо завръщане в Англия. Твърди се, че нападателят преговаря с отбора на Уотфорд. По-рано се появиха информации, че италианецът е пред трансфер в Бешикташ.

16:37 Официално: ЦСКА обяви раздяла със защитника Божидар Чорбаджийски. 

16:30 Официално: Царско село се раздели със Симеон Мечев. Договорът между двете страни е разтрогнат по взаимно съгласие. Още...

16:15 Швейцарският национал Джердан Шакири ще остане в тима на Ливърпул. Към момента няма официални оферти за полузащитника. Подробности тук!

16:08 Арсенал е готов да плати исканата от Атлетико Мадрид сума за защитника Томас Партей. Освобождаващата клауза в договора на футболиста с испанците е в размер на 46 млн. паунда.

16:00 Саутхемптън привлече френския младежки национал Ибрахима Диало с трансфер за 15 милиона евро от Брест. 21-годишният дефанзивен халф парафира контракт за следващите четири сезона с клуба от английската Висша лига.

15:50 Полузащитникът Себастиан Руди се завърна в Хофенхайм. 30-годишният халф ще играе в тима под наем от Шалке 04, съобщават от германския клуб. Руди вече беше под наем в Хофенхайм през миналия сезон. 

15:40 Федерико Киеза преминава медицински тестове в Ювентус и тази вечер ще подпише официално своя договор със „старата госпожа”. Клубът от Торино е изпратил свой медицински екип във Флоренция, където се провеждат изследванията.

15:19 Синът на Зинедин Зидан си намери нов клуб. Доскорошният вратар на Реал Мадрид Лука Зидан ще продължи кариерата си в състава на Райо Валекано. Договорът на Зидан е за срок от две години. Още информация тук!

15:14 Шампионът на Лудогорец ще представи последното си ново попълнение Жосуе Са в сряда.

15:13 Появи се ново име за заместник на Али Соу в ЦСКА. Както е известно, нападателят е пред трансфер във френския Дижон. Заговори се, че заместникът на голмайстора на „червените” е аржентинецът Хуан Крус Капроф. Според други източници обаче, става дума за уругваец. Повече информация може да прочетете тук!

15:07 Защитникът на Челси Антонио Рюдигер е приел офертата от страна на италианския гранд Милан. В момента двата клуба водят преговори относно заплатата на футболиста и най-вече дали тя ще бъде поделена между клубовете за срока на договора под наем.

15:04 ОФИЦИАЛНО: Левски се раздели със Стайн Спиерингс! Подробности четете тук!

15:02 В Арсенал не е постъпила нито една официална оферта за Месут Йозил, който е най-скъпоплатеният играч на лондончани. Халфът не попада в плановете на мениджъра Микел Артета.

14:59 Челси позволи на зашитника Емерсон да премине под под наем в Ювентус. 25-годишният италиански национал вече е договорил условията по личния си договор с торинския клуб, съобщава в Туитър журналистът Николо Шира. Емерсон премина в Челси от Рома през лятото на 2018 година, а общо игра за "сините" в 53 мача.

14:56 Полузащитникът на Интер Жоао Марио ще продължи кариерата си в друг клуб. Интер няма да разчита на 27-годишния португалец, съобщава журналистът Джанлука Ди Марцио.Фаворитът за подписа на халфа е Спортинг Лисабон. Интерес към Марио има и от страна на Торино.

14:50 Усман Дембеле от Барселона категорично е отказал да започва преговори с тима на Манчестър Юнайтед. Фланговият футболист е категоричен, че бъдещето му принадлежи на Барселона, където ще се бори за мястото си под ръководството на новия наставник Роналд Куман. Вижте подробности!

14:39 Лукас Торейра и Матео Гендузи почти сигурно ще напуснат тима на Арсенал. Те са само част от футболистите, които ще продължат кариерите си в други отбори.

14:30 Двоен удар за Манчестър Юнайтед. Единсон Кавани и Алекс Телеш са в тренировъчната база на клуба, където договарят последните условия по договорите си и минават задължителните медицински тестове. Очаква се сделките да бъдат обявени съвсем скоро.

14:09 Нападателят на Евертън Тио Уолкът е пред завръщане в състава на Саутхемптън. Той игра за светците преди 11 години. Ръководството на Евертън е позволило на нападателя да си търси нов клуб, след като на „Гудисън” бяха привлечени няколко нови играчи.

13:55 Според спекулациите в Румъния, местният гранд Динамо Букурещ проявява интерес към защитника на Лудогорец Драгош Григоре. Подробности по темата четете тук!

13:27 Сделка! Пари Сен Жермен привлече португалски национал! Повече информация вижте тук!

13:18 Официално: Звездата на Тотнъм Райън Сесиньон напуска клуба. 20-годишното крило ще продължи кариерата си в Германия, където ще облече екипа на Хофенхайм. Сесиньон преминава в новия си клуб под наем до края на сезона.

13:14 Сделка! Матео Дармиан е футболист на Интер. Защитникът преминава на „Сан Сиро” под наем от тима на Парма.

13:10 Единсон Кавани е в Манчестър, където днес ще подпише своя договор с Юнайтед. Според спекулациите, контрактът на бившия голмайстор на ПСЖ ще бъде за срок от две години.

12:50 Нападателят на Атлетико Мадрид Никола Калинич ще продължи кариерата си във Верона

11:38 Трансфер за състава ан Монтана! Тимът от северозападна България се похвали с приличането на Давид Енегнон Кики, който се е подвизавал по терените на Лига 1 във Феранция. Още информация тук!

11:30  Саутхемптън преследва привличането на бивш свой кадър в лицето на Тио Уолкот от Евертън

11:02  Първа сериозна сделка за деня! Евертън официализира сделката за централния защитник Бен Годфри, който идва от Норич. Трансферът е на стойност 20 милиона паунда, а контрактът на играча е за 5 години 

10:44 ЦСКА намери заместник на Али Соу, който според спекулациите е сигурен за френския Дижон

10:28  Спортният директор на Лион Жуниньо призна, че сделка между Барселона и Лион за Мемфис Депай е напълно възможна до края на деня

10:21  Лийдс се е споразумял с френския Рен за привличането на крилото Рафиня, който трябва да премине през медицински преглед по-късно днес

07:02  Мойс Кийн се присъедини към ПСЖ: