Легендата на Милан Паоло Малдини разкри, че е водил преговори, както с бившия си тим, така и с френския гранд Пари Сен Жермен. Бившият защитник на “росонерите” допълни, че Марко Верати и Джанлуиджи Донарума са бъдещето на италианския футбол.

Марко Верати запя друга песен в ПСЖ

“Не знам защо никога не се завърнах в Милан. Бях близо до това, както когато Силвио Берлускони притежаваше тима, така и с китайските собственици в момента. Говорих с новите шевофе, но имах твърде много съмнения относно техния проект и ролята, която ми предлагаха в него”, каза Малдини пред RMC Sport.

“Говорих с президента на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи няколко пъти. Също така бях на няколко мача, но все още не сме достигнали до реално предложение. Готов съм да изслушам офертите на всеки клуб, освен ако не са от други италиански клубове – не мога да направя това след историят ми с Милан”, допълни бившият защитник на “росонерите”.

Сити е готов да сложи на масата офертата си за Джиджо

Малдини заяви, че е много впечатлен от изявите на Верати в ПСЖ и Донарума в Милан.

“Марко Верати е играч, който винаги ми е харесвал. Напомня ми на Андреа Пирло – никога не се поддава на напрежението и винаги е готов да предприема рискове с топката. Мисля, че е страхотен. Някой като Донарума пък се ражда веднъж на 20 години. Хората говореха за това момче, откакто бе на 12 години. Той е истински талант”, завърши легендата на Милан.