Наставникът, който прави истински фурор с Монако този сезон - Леонардо Жардим, може да се озове в един от италианските грандове. Според медиите на Апенините, от Интер ще опитат да го привлекат през лятото. 

Със сигурност настоящият треньор на "нерадзурите" Стефано Пиоли си тръгва с края на кампанията. И за поста на "Сан Сиро" се спрягат какви ли не имена, като последното от тях е именно на португалеца. 

По-рано днес се появи информация, че грандът от Милано иска да подпише с Антонио Конте, който сега води Челси, но това ще е непосилна финансово задача. Затова са се насочили към Жардим. 

Португалецът води уверено Монако към титлата във Франция, което би било нечувано в конкуренцията на милиардната селекция на ПСЖ. Освен това "монегаските" са на крачка и от полуфиналите в Шампионската лига. 

В Италия намериха връзката, която би убедила Жардим да премине в Милано. Негов приятел е скандалният агент Киа Жоорабчиян, който пък се води неофициален съветник на шефовете на Интер. И именно неговата помощ ще се търси за ангажирането на специалиста.