Поредният жесток скандал в състава на националния отбор на Франция бе документиран на видео. Става въпрос за скарването между капитана на „петлите” Патрис Евра и кондиционния треньор Робер Дюверн. Двамата почти успяха да се сбият, но селекционерът на тима Раймон Доменек успя да разтърве разгневените мъже.

Преди да се разрази скандала на базата за тренировки, Евра и Доменек се качили в автобуса, за да разговарят на четири очи. Малко след това, капитанът на Франция започнал да се кара с Дюверн, а след това и с Доменек. В резултат на всичко това, кондиционният треньор на тима си хвърлил акредитацията на земята и след това напуснал базата.

Минути след това Патрис Евра узнал от пресаташето на тима, че играчите са решили да не тренират днес. Футболистите отново се качили в автобуса, където провели разговор с наставника Доменек.

Това е поредният скандал в националния отбор на Франция, след като вчера Никола Анелка бе отстранен от тима. Нападателят си замина за родина, след като нагруби старши треньора на отбора.