Бившият нидерландски полузащитник Кларънс Зеедорф отдаде почит на Синиша Михайлович с трогателно послание. Легендарният сръбски футболист почина на 53 години след над тригодишна борба с левкемията.

Въпреки диагнозата му от юли 2019 г., Болоня реши да се довери на Михайлович и той тренира отбора близо три години, преди да бъде уволнен от „рособлу“ през септември.

В профила си в Инстаграм, Зеедорф публикува трогателно съобщение към Синиша, показвайки дълбоката им връзка, въпреки че не са играли рамо до рамо, а шест години са били съперници по терените в Серия А.

„Последният съдийски сигнал на твоя мач ме парализира поне за час. В средата на световното първенство всичко върви бързо и почти всички хора са изключително щастливи, живеейки в сън. Напускането ти ни създаде празнота и я изпълни с дълбоки размисли за живота“.


„Особено твоя живот. Ти беше воин, дори по време на най-тежката битка и затвърди колко си струва да се бориш за това, което обичаш. Ти обичаше живота и си тръгна без съжаление. С огромно уважение и обич се сбогувам с теб, приятелю“.

„Сега мирът ще бъде с теб и можеш да си почиваш завинаги. Благодаря ти за всичко, скъпи Синиша, изпращам моите съболезнования на семейството ти”.