Бразилското издание Extra „хвана по бели гащи” звездите на местния национален отбор Робиньо и Адриано. Двамата, които са повикани от Карлос Дунга, изглежда не смятат да спазват правилата, наложени от селекционера, а са решили да купонясват… колкото им сърца искат.

Повече от 12 часа Адриано и Робиньо са се забавлявали в компанията на красиви момичета и … на един травестит. Според информацията, те са заседнали в 17.00 часа следобед местно време в понеделник и са откарали до 05.00 часа сутринта във вторник.

Предполага се, че едно от момичетата на купона – Фабиана Андраде, е била замесената преди време в афера с аржентинеца Диего Марадона. В изданието се твърди още, че е присъствала и бившата приятелка на Адриано - Вероника.

Освен това, травеститът Патрисия Араухо също е бил в къщата, и е напуснал празника около 4.00 часа сутринта.

Подобни купони са често срещани сред бразилските звезди, когато решат да се завърнат в родината си и да разпуснат. В подобен скандал с травестити преди време се замеси дори Роналдо. Отборът на Бразилия обаче не е в почивка, тъй като му предстоят световни квалификации с Еквадор и Перу. Контузията на Адриано обаче не го оправдава.

Английският таблоид „Сън” пък публикува интересни снимки с Робиньо, който прекара неделния си ден на плажа. Бразилецът дори опита от удоволствието наречено сърф, като се пусна по вълните във видимо добро настроение.