Фланговият нападател на ПСВ Ървинг Лосано се чувства специално, когато е свързван с трансфер във Висшата лига.

23-годишният мексиканец впечатли със силните си изяви на Световното първенство, където вкара победния гол срещу Германия. Той обаче се справя отлично и в клубния си отбор. Затова не е изненада, когато името му е свързвано с грандовете на Стария континент

"Хубаво е, че в Англия говорят добре за мен. Чувството е специално и съм благодарен за думите. Старая се да се подобрявам с всеки изминал ден и да се уча от всeки треньор. Марк ван Бомел е имал фантастична кариера и има много какво да науча от него", сподели Лосано в интервю за “ESPN”.

На въпрос кои са били неговите любими отбори като малък, той отговори: "Много харесвах Манчестър Юнайтед, а в Испания симпатизирах на Барселона."

„Надявам се един ден Бог да ми дае възможност да играя във Висшата лига. Аз наистина харесвам английското първенство. Мисля, че Висшата лига е отлична. Ще бъде чудесно, ако играя за всеки един отбор, но ми се иска да бъда част от някои от големите клубове. Надявам се Бог да ми даде шанс“, добави той.

„Много клубове се интересуват от мен и моят агент ми каза, че има интерес от страна на Барселона. За мен би било мечта да заиграя в Барселона. Сега най-важното е да се наслаждавам на времето си в ПСВ“, каза още мексиканският футболист.