Капитанът на новия световен шампион Испания Икер Касияс не се сдържа, и на върха на своето щастие дари със страстна целувка приятелката си Сара Карбонеро...докато даваше интервю в национален ефир! Спортната журналистка и преди е получавала целувки от своя любим пред камерите, но не и по средата на интервю! Икер обаче заяви – „Заслужих си го” и награби своята любима.

Нейният коментар: "Майко мила!", но след това последва едно "Добре...". Зад кадър пък се чу гласът на коментатора - "Ето това е нашият капитан".

„Наистина съм невероятно щастлив. Извоювахме титлата от началото до края. Благодаря на всички, които ме подкрепяха до тук, родителите ми, брат ми...,” каза в екстаз вратарят преди целувката. Той обаче не дочака другия въпрос и прегърна бързо Сара, докато тя се опитваше да запази самообладание. „Ще се видим вкъщи,” добави Касияс, като се обърна и напусна микс зоната.

Икер Касияс не скри никакви емоции на този финал, като още преди последния съдийски сигнал избухна в сълзи, а след това си поплака от щастие под конфетите.