Собственикът на Стяуа Букурещ Джиджи Бекали обича да държи отбора изкъсо и да дирижира всичко случващо се в тима, дори и на терена. Не е тайна, че откакто е начело на клуба, за последните 11 години, босът е сменил 14 треньори, което на пълно потвърждава един от прякорите му - Кръстникът.

Изглежда обаче, че и благодарение на напътствията на Джиджи Бекали от ВИП ложата, Стяуа победи Челси в първия мач от 1/8-финалите на Лига Европа.

Собственикът се ядоса видимо на отиграванията на полузащитника Михай Пинтили и пожела да бъде изваден от терена. За целта босът вдигна телефона си и започна да звъни до резервната скамейка. От там обаче не отговориха на обаждането му, затова се наложи да изпрати на крака изпълнителния директор Валериу Аргасеала, който да предаде съобщението му на треньорския щаб.

Валериу Аргасеала обаче бе спрян в подстъпите към терена от стюард, но въпреки това спортния директор стигна до него и получи напътствията на Бекали. След това желанието на собственика на Стяуа Букурещ достигна и до главния мениджър на Стяуа Михай Стойка, а накрая и до треньора Лауренцио Регенкампф. В крайна сметка, наставникът направи смяната, която собственикът пожела.