Социалната мрежа Twitter избухна, след като се появи видео на „младо момче”, което пуши на стадион по време на приятелски мач, организиран с благотворителна цел. Стотици потребители се възмутиха как е възможно дете да употребява цигари, при това публично, след като видео и снимки заляха мрежата.

Още по-любопитното е, че въпросното „момче” всъщност е почти 40-годишен мъж.

„Инцидентът” се случил по време на приятелския двубой между турските тимове на Бурсаспор и Фенербахче. Мачът се играл в международната пауза за двубоите на националните тимове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

çocuklar için yapılacak olan bursaspor-fenerbahçe maçı öncesi bir kare #fenerbahce #YüreğiniKoyOrtaya

Публикация, споделена от Yüreğini Koy Ortaya (@yureginikoyortaya) на

Всичко се развивало добре, докато телевизионната камера не се спряла на човек от публиката, който пуши. Фенът, седнал до малко момче, видимо се наслаждавал на случващото се, дръпвайки от цигарата си. Зрителите веднага уловили момента и решили, че пушачът е невръстно дете. Не минало много време, докато пушачът бъде идентифициран. Местни привърженици веднага разпознали 36-годишния фен на Бурсаспор.

Въпросният човек просто е младолик и това е неговото прегрешение в случая. Той бил в компанията на своя син, който завел на приятелския мач.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Sigara içen çocuk” diye paylaşsigim arkadaşın 36 yaşında olduğu ortaya çıkdi #fenerbahce #YüreğiniKoyOrtaya

Публикация, споделена от Yüreğini Koy Ortaya (@yureginikoyortaya) на