Аржентинският футболист Макси Лопез се ожени за популярния еротичен модел Уанда Нара. Двамата сключиха брак снощи в родната Аржентина, като това бе едно от най-големите събития за местните медии, посетено от редица VIP персони.

Младата двойка първо си каза „ДА” в базилика „Санта Елена”, а след това направи грандиозно парти за 200 човека в Алвеар.

Роклята на булката бе страхотна, дело на моделиера Клаудио Косано, с петметров шлейф и обсипана със скъпоценни камъни и кристали. Тя премина до олтара под звуците на „Аве Мария” в изпълнение на 30 певци. Уанда и Макси си размениха ръчно изработени венчални халки.

Приемът бе късно вечерта, като вечерята започна едва малко преди 23 часа. Преди да седне на сватбената си маса, новото семейство поздрави пресата и феновете си от балкона на залата.

Връзката между бившият нападател на Барселона и Уанда се виждаха близо година, преди да се решат на стъпката брак. Лопес, който в момента играе за ФК Москва, предложи на Нара да стане негова съпруга миналия ноември.

Въпреки че е популярна и като модел, и като актриса, всъщност Уанда Нара е известна най-вече с изявите си като порно звезда в родната Аржентина. В началото на 2006 година тя придоби слава и с твърденията на жълтата преса, че е била гадже на Диего Армандо Марадона, които легендарният футболист отрече. Уанда бе в центъра на огромен секс скандал, когато бе заснета да прави орална любов, а видеото бе разпространено в Интернет.