Легендарният вратар Икер Касияс публикува изявление в социалните мрежи, за да отговори на всички слухове от последните дни, след раздялата със съпругата му Сара Карбонеро. Медии в Испания разкриха, че бившият вратар на Реал Мадрид е изневерявал на журналистката с 29-годишната българка Надя Александрова. Касияс обяви, че е подложен на медиен тормоз и ще потърси правата си в съда.
 
Ето какво написа Касияс в Туитър: 
 
„Като се имат предвид новините, публикувани през последните седмици относно моето лице, аз съм принуден да дам това изявление с намерението да изясня различни аспекти, свързани с личния ми живот и този на семейството ми.
 
Медийният тормоз, на който сме подложени, както семейството ми, така и аз лични, ни причиняват непоправими щети. Бих искал да подчертая, че раздялата ни беше приятелска и в изявлението, с което излязохме със съпругата ми, искахме медиите да се отнесат с уважение към нашите деца. За съжаление това не се случва и сме подложени на постоянен тормоз.
 
Писна ми да виждам различни хора, които измислят истории, които са свързан с мен. Затова взех решение, че моите адвокати ще инициират съответните съдебни дела, насочени към онези, които разпространяват напълно невярна информация и те ще трябва да докажат в съда.
 
Различни списания разпространиха новината за здравословното ми състояние, което предполага, че съм преболедувал болест, която преодолях. Това беше обикновена алергична атака.
 
Настоявам, че всички твърдения и невярна информация, които се генерират за мен, ще трябва да бъдат доказани през следващите месеци в съда".