Съпругата на вратаря на Порто Икер Касияс – Сара Карбонеро – излезе с хвалебствено и трогателно слово по адрес на стража. Красивата журналистка сподели, че дълбоко се възхищава на бившия играч на Реал Мадрид и разкри, че ще го последва в Португалия.

„Трябваше да се присъединя към всеобщите аплодисменти от последните дни към Икер. Той отново демонстрира своите ценности, своята сила, своето себепознание, своята щедрост, смирение, умереност, своето благородство. Може би най-големият късмет в живота е да го прекараш с някого, на когото дълбоко се възхищаваш. Аз имам това щастие“, написа Сара в личния си блог.

„Както е известно на всички, животът ми много ще се промени. Започвам едно ново приключение със семейство ми – в друга страна, близка до нашата. Това означава, че ще трябва да оставя временно някои от нещата, с които се занимавам. Едно решение, което взех без да се замисля и никога не ми е минавало друго през главата, не съм си и помисляла да оставя семейството си“, каза още откровено Карбонеро, която благодари сърдечно на колегите си за всички споделени мигове.

Припомняме, че Касияс остави Реал Мадрид и пое към Порто след 16 сезона в Кралския клуб.