След като UFC боецът Хабиб Нурмагомедов отказа да приеме предизвикателството на Златан Ибрахимович, все пак се намери човек, който да отговори на закачката. При това жена. И на всичкото отгоре - футболна съпруга.

Половинката на украинския футболист Николай Морозюк - Ирина демонстрира невероятни заложби с топката. Тя засне кратък клип и го пусна в социалните мрежи като отговор на предизвикателството, въведено от звездата на ЛА Галакси - „Matrix Challenge”.

„Много от вас знаят, че Златан Ибрахимович е любимият ми футболист, след мъжа ми. И аз нямаше начин да не участвам в нeговото Matrix Challenge”, написа Ирина под видеото си.

Нападателят използва като отправна точка научно-фантастичния филм „Матрицата” с участието на Киану Рийвс, за да започне ново предизвикателство в мрежата. Той поиска от Хабиб Нурмагомедов, Пол Погба, Новак Джокович и футболния агент Мино Райола да повторят показаното, но засега това стори само атрактивната Ирина.

Това не е и първото интернет-предизвикателство, което блондинката приема. Красавицата е много активна в социалните медии и често пуска любопитни снимки в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matrix challenge: @paulpogba @djokernole @khabib_nurmagomedov @minoraiola SHOW ME #matrixchallenge

Публикация, споделена от Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) на