Футболна звезда наема елитна компаньонка, тъй като се срамувал да признае на приятелката си за причудливите си желания в леглото. Това е само малка част от разказа на проститутката Анна, чиято история беше публикувана от британския таблоид „Daily Star”.

Придружителката, която е била наемана за различни услуги, твърди, че известен в Европа играч е използвал услугите ѝ, за да сбъдне фетишите му. Анна споделя своите спомени пред изданието, без обаче да назове името на футболиста. Тя твърди, че той не е правил с нея традиционен секс, а просто е искал да я остави да оближе краката ѝ.

Анна е литовка и прибира по 1000 паунда на час. Желанието на играча обаче било предимно тя да е доминиращата в леглото - да правят секс с пристягащи приспособления, седнала върху него, за да не може да диша, да го плюе.

Анна твърди, че се е запознала със своя клиент чрез агенция, но след няколко срещи той се е отегчил от нея. За първи път се срещат в луксозен хотел в Мюнхен

„Той не беше такъв, какъвто си го представях, той взимаше наркотици и пиеше алкохол. Чудя се как спортист може да живее по такъв начин. Той обичаше да доминирам на него, като го унижавах”, разказва Анна пред изданието.

Желанията на играча били от най-различно естество, като в един момент дори поискал да му лакират ноктите на краката.

„Наистина, той е просто луд човек с много пари, който трябва да психологически да се контролира, за да може да се справи с успеха си”, споделя още Анна.