От началото на Световното първенство може би най-дискутираната тема не е случващото се на терена, а вувузелите, които подлудяват милиони пред телевизионния екран с ужасяващия си звук.

„Билд” обаче показва, че освен характерните звуци, вувузелите могат да се използват по много различни начини. Ето и някои от тях:

Ваза-зела: вувузелата е отлична за цветя, които влизат в нея точно по мярка и спокойно може да се използва като ваза.

Вуву-тапи: слагаш вувузелата на ушите си и…магия! Неприятният шум вече го няма и можеш отново да се наслаждаваш на песента на птичките.

Билярд-зела: Компактна, цветна и много по-лека от щека за билярд - вувузелата със сигурност ще ви свърши работа на зелената маса.

Бензино-зела: С помощта на вувузелата можеш много по-лесно да зареждаш гориво в автомобила си, тъй като музикалният инструмент може да се използва като фуния.

Биро-зела: За истински мъже! След като служи като фуния, то най-практичното приложение на вувузелата би било да си пием бирата през нея като през бирена фуния.

Вуву-четка: Подходяща за вашата тоалетна чиния, вувузелата може да достигне всички труднодостъпни места и да почисти до блясък тоалетната ви.