Съпругата на бившия руски национал Александър Кержаков е взела сина им със себе си, след като съдът постанови такова решение след развода им. Милана Тюлпанова и Кержаков са семейство от 2015-а година, а през април 2017-а година се роди и техният син Артьомий.

Първата информация, че семейната двойка се е разпаднала и те вече не живеят заедно съобщи Милана. Самият Кержаков, в момента на 36 години, е треньор на юношеския национален отбор на Русия до 18 години.

Тюлпанова се е оплакала, че Кержаков я е заплашвал с отнемане на родителските права, а докато съдът не се беше произнесъл, той взе детето със себе си. В отглеждането му помагали родителите му и детегледачка.

След като се запозна с материалите по делото, съдът присъди детето на майката, а Кержаков обжалва в съда. Жалбата на втора инстанция е била отхвърлена и за момента малкото момче остава при Милана Тюлпанова.

"Днес е най-щастливият ден в живота ми! Най-накрая си прибрах моето синче, моето сърце, моят живот. Благодаря на Бога и на всички, които ми помагаха в този дълъг период и ме подкрепяха! Бог да ви пази, написа бившата госпожа Кержакова в профила си в Инстаграм.