Арда Туран наскоро се ожени за дългогодишната си приятелка Аслъхан Доган, а ето, че вече се забърка и в скандал заради нея, пише турската преса.

Ето и каква е историята. Арда Туран излязъл със своята половинка на ресторант заедно с брат си и неговата съпруга. Ресторантът бил същият, в който на 12 март се състояла сватбата на бившия футболист на Атлетико М и Барселона и настоящ на Истанбул Башакшехир.

Тогава отнякъде изскочил репортер, който решил да атакува с въпроси младата булка на Арда, като интересът му бил насочен към сватбата. „Разкажете, как мина сватбата във вашите очи.“ На което Аслъхан поставила показалец пред устните си като знак да замълчи. „Какво, нима Арда ви е забранил да говорите?“, настоял репортерът.

И тогава на сцената се появил съпругът-кибритлия Арда Туран, който без много да му мисли изстрелял заплашително към журналиста: „Ще ти размажа физиономията, как си позволяваш! Това е моята съпруга!“, скочил на бой брадатият турски футболист.

Все пак сценката отминала без шамари и крошета, а съпружеската двойка се качила в такси, видимо раздразнена от инцидента, пише Hurriyet .