Ужасяваща новина за убийството на един от най-заклетите фенове на Палмейрас разтресе Бразилия.

48-годишният Моасир Бианки е открит мъртъв в колата му с 22 куршума в тялото. Това се е случило през нощта на 2 март, а вчера дори изтекоха кадри от престъплението.

Един от най-запалените фенове на бразилския гранд "Палмейрас" - Моасир Бианки, е бил открит убит в колата си. 48-годишният привърженик е застрелян с 22 куршума и е открит в малките часове на 2 март, но едва през изминалата нощ са изтекли кадри от престъплението.

Във видеото се вижда как запалянкото спира своя автомобил на светофар, а зад него идва друга кола, от която слиза мъж. Той започва да среля през страничното стъкло на Моасир и го убива.

Колата на Бианки потегля назад неуправляемо и блъска тази на престъпниците, които успяват да избягат. 

Полицията в Бразилия разкри, че има и свидетел на убийството, но той предпочита да запази анонимност, тъй като се страхува за живота си.

От фен-фракцията на Бианки - "Манча Верде", реагираха веднага с изявление, в което съобщават, че няма да прекратяват дейността си, въпреки голямата трагедия и ще подкрепят тима и в следващия мач.

"Животът му беше посветен на "Палмейрас" и агитката. Името му е записано завинаги в нашата история и няма как да бъде изтрито. Нека Бог утеши душата му и съболезнования за семейството му", пише в декларация на фенклуба.