Роджерио Сени, най-резултатният вратар във футболната история, вкара своя гол номер 90 при равенството 2:2 на Сао Пауло като гост на Флуминензе в мач от 17-ия кръг на бразилското първенство.

Сени изравни за 1:1 от пряк свободен удар в 34-та минута, а в 9-ра Деко откри резултата за домакините. Това е първи гол в три мача за Деко, след завръщането му в Бразилия от Челси.

Нападателят на Сао Пауло Фернандао направи 2:1 след гол с глава в 35-та минута, а Леандро Еузебио изравни след час игра. Нападателят на Флуминензе Уошингтън можеше да донесе победата на своя тим от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Ричарлисън, но Сени спаси.

Флуминензе води в класирането с 37 точки, с три повече от Коринтианс, който победи с 2:1 Витория при първия мач за сезона на бразилския нападател Роналдо. В същото време шампионът Фламенго назначи бившия бразилски полузащитник Силас за треньор на тима. Така за трети път от началото на сезона Фламенго има нов старши треньор. В последния кръг отборът загуби от Гуарани като гост с 1:2. Фламенго е с шест загуби в 17 мача и заема 13-то място в таблицата с 21 точки.