Семейство Бекъм ще остане с шестима членове. Поне така твърди нежната половинка в двойката Виктория. Съпругата на бившия футболист Дейвид Бекъм твърди, че няма намерение да ражда повече деца. 

Двамата имат вече четирима наследници, като за последно бившата певица роди преди три години. Тогава на бял свят се появи дъщеричката им Харпър. Преди това семейството имаше трима синове - Бруклин, Ромео и Круз. 

"Не смятам да раждам повече, изпълнила съм дълга си към родината, след като родих четири деца", сподели с усмивка Виктория Бекъм в интервю за едно от таблоидните издания на Острова. 

Тя заяви още, че при последната ѝ бременност първоначално скенерът е показал, че ще има четвърто момче. Впоследствие обаче и двамата с Дейвид са били щастливи да научат, че ще си имат първо момиченце. И Виктория не крие, че малката Харпър е любимката на баща ѝ. 

"Дейвид много я глези, но е нормално, все пак тя е най-малката. Когато бях бременна с нея, на видеозона се видя, че ще е момче. Аз обаче нямах нищо против, чувствах се благословена, че пак съм бременна. Какво беше после щастието ни само, като разбрахме, че най-после ще си имаме дъщеря."

"Макар че тя не е типичната малка принцеса. Харпър е мъжкарана, постоянно играе футбол с момчетата и въпреки че има много женствени черти, предпочита да тича след топката. Момиченцето на татко, няма как", разкрива още Виктория Бекъм.