Виктория Бекъм беше определена за най-незабавната звезда в света.Бившата певица от Спайс гърлс, която сега е моден дизайнер, победи телевизионния водещ Джеръми Кларксън, актьора Том Круз и поп дивата Мадона в допитването до 2000 британци на компанията Джакпотджой. Но макар Виктория да не се усмихва често, тя компенсира многократно с безупречния си стил.

Тя беше забелязана да обикаля скъпи бутици в Ню Йорк вчера с прекрасна черна рокля и обувки на платформа. Виктория прекара по-голямата част от разходката си с ръце в джобовете и скриваше очите си с големи слънчеви очила.

Дизайнерката беше взела и малката си дъщеря Харпър, демонстрирайки отново силата си, като я носеше почти през целия следобед. Макар често да има тъжно изражение, Виктория разкри неотдавна защо отказва да се усмихва.

"Преди много се усмихвах на снимките. Мисля, че спрях, когато влязох в света на модата. Модата открадна усмивката ми. Аз създадох този човек и не казвам, че това не съм аз, но не бих казала, че това е цялото ми аз...Това е броня, която си поставям", сподели неотдавна Виктория.