Виктория Бекъм даде обширно интервю за английския таблоид „Сън”, в което заяви, че семейството й вече се чувства много добре в Лос Анжелис, и може би ще останат да живеят там завинаги.

33-годишната екс-певица каза: „Всяка минута дотук е била хубава. Не мога изобщо да си представя да се върна.”

Виктория разкри, че нейният съпруг Дейвид не се притеснява от факта, че е заменил гранда Реал Мадрид с по-непретенциозния ЛА Галакси. Тримата им сина Бруклин, Ромео и Круз също са много доволни от преместването.

„Откакто съм в ЛА се чувствам много по-щастлива. За цялото ни семейство това е един нов старт. Можем да оставим негативните неща от Испания зад гърба си. Тези последни четири години не бяха лесни.”

Г-жа Бекъм продължи: „В Испания нямахме много социален живот, докато тук имаме много приятели и просто е по-хубаво. Никой не ни идваше на гости в Мадрид, а сега всички искат да ни посещават. Бях наистина притеснена, как Дейвид ще приеме новата къща, но той я хареса, както и децата.”

„Дейвид не съжалява. Пред него има ново предизвикателство тук в ЛА и това го движи напред. Решението да се преместим тук бе само отговор на въпроса дали ще се чувстваме по-добре като семейство.”

Виктория и Дейвид ознаменуваха пристигането си в САЩ със специална фотосесия за списание W. Въпреки секси имиджа на снимките, Виктория отсече: „Аз съм грозна, а не хубава. Аз не съм модел.” Тя разкри, че двамата толкова са се разгорещили по време на сесията, че са отпратили екипа и са поискали да останат малко насаме.

Виктория твърди, че с половинката си не търсят бляскав живот, а се радват на простичките неща. „Факт е, че аз и Дейвид сме скучни хора. Не излизаме много. През по-голяма част от времето си сме вкъщи, гледаме телевизия и приспиваме децата.”

Модната икона все пак разкри някои интересни неща, случили се на нея и Дейвид след пристигането в Лос Анжелис.

„Смяхме се доста напоследък. Ходихме на вечеря в къщата на Деми Мур, заедно с Аштън Кътчър и Пенелопе Круз. Накрая на вечерта играхме домино – не е точно рок`н`рол стил, нали?!”

Най-близките приятели на Бекъм – Том Круз и Кейти Холмс пък организират специално парти в чест на новопристигналите. Дженифър Лопез и Марк Антъни, Уил Смит и Джейда Пинкет също ще са сред поканените утре.

Виктория обясни приятелството с Круз и Холмс: „Том и Кейти са обикновени хора, които по случайност са известни. Имаме и приятели, които не са популярни.”

Критиците побързаха да нападнат Виктория за риалити шоуто, което тръгна тази седмица по телевизията, в което тя разказва за началото на живота си в ЛА. „Не ме интересува. Не съм тук да покорявам Америка. Работата ми е да подкрепям Дейвид и да се грижа за децата,” заключи г-жа Бекъм.