Преди няколко дни бившият бразилски национал Адриано се замеси в грандиозен скандал. Нападателят на Коринтианс простреля млада жена в ръката, а след това се опита да се измъкне “чист”.

Въпреки това, анимиран видеоклип вече обикаля социалните мрежи и дава кристална яснота как точно се е случил инцидентът. Нападателят излязъл с няколко момичета от нощен клуб, седнал на задната седалка и решил да демонстрира "мъжественост".

Според показанията на 20-годишната жена, Адриано решил да си поиграе с пистолета на своя бодигард, след което без да иска произлязъл изстрел, който я ранил в лявата ръка.

29-годишният Адриано през последните години на няколко пъти прекратяваше кариерата си заради проблеми с теглото, алкохола и депресия. Адриано бе замесен в скандал през 2010 година, когато полицията в Рио де Жанейро съобщи, че ще го разследва за предполагаеми връзки с наркотрафиканти. В крайна сметка полицията съобщи, че не разполага "с достатъчно елементи", които да потвърдят евентуалните връзки на Адриано с местните наркотрафиканти.