Венецуела оглави група "В" на Копа Америка след успеха с 1:0 над Еквадор, докато в същото време фаворитите в групата Бразилия записаха второ поредно равенство на турнира, завършвайки 2:2 с Парагвай.

Това бе едва третата победа на Венецуела в историята на турнира и тя ги изпрати на две точки пред бразилците преди последните мачове в групата. Венецуелците започнаха по-добре мача си с Еквадор, но не успяха да стигнат до гол през първото полувреме. През втората част обаче Гонсалес откри резултата с хубав гол от над 20 метра.

В другия мач, Бразилия стигна до равенството с Парагвай в последната минута. Играчите на Мано Менезес поведоха още в 7-та минута след попадение на Жадсон. Роке Санта Крус обаче изравни в 54-та минута, а Кристиан Риверос се възползва от грешка на Дани Алвес и асистира на Нелсон Валдес за 2:1. Изглеждаше, че Бразилия ще загуби срещата, но резервата на Неймар, Фред, вкара изравнителен гол в 90-та минута. Сега на Бразилия им предстои мач с Еквадор, а Венецуела излиза срещу Парагвай.