Футболистът на Фламенго Вагнер Лав отново се оказа в епицентъра на скандал, разбира се, извън терена. Преди ден играчът лъсна по челните страници на бразилските издания, тъй като бе засечен на парти, в компанията на въоръжени мъже.

Вагнер Лав замени Адриано във водещите новинарски емисии, след като бяха публикувани множество снимки, на които той е заобиколен от тежко въоръжени мъже в беден квартал на Рио де Жанейро.

След като се запознал с фотосите, шефът на местната полиция, сержант Роналдо Оливейра, заявил, че смята да привика футболиста в управлението, за научи повече подробности за случилото се.

Самият Вагнер Лав публично заяви, че често посещава бедняшки квартали в Рио де Жанейро, тъй като от там произлиза неговото семейство, и защото там се провеждат социални програми, както и различни фънк партита. Бразилецът е категоричен, че никога няма да забрави корените си, затова посещава такива места. Той смята, че начинът му на живот изисква да бъде съпровождан на подобни купони от въоръжени мъже.